Новости

Ново дечје игралиште и спортски терен у Раковици

Настављајући са уређењем међублоковских зелених површина, „Зеленило“ се труди да суграђанима пружи могућости за разноврсну рекреацију и разоноду.

Градски менаџер Горан Весић и председник општине Раковица Владан Коцић обишли су данас међублоковску зелене површине, у улици 11. Крајишке дивизије на општини Раковица, на којој је комплетно реконструисано дечје игралиште и спортски терен.

Настави са читањем

Третирање дрворедних стабала

Јавно комунално предузеће „Зеленило – Београд” обавештава грађане да ће у ноћи између понедељка и уторка, 10. и 11. априла, вршити превентивно хемијско третирање дрворедних стабала, као и фолијарну прихрану. Третирање ће се вршити на потезу улица Булевар краља Александра, Цара Душана у Земуну, Грчића Миленка на Врачару и Милана Ракића на Звездари.

Настави са читањем

Радионица за децу на Сајму хортикултуре

У сарадњи са „Београдским сајмом“ и Удружењем грађана „Мали кувари“, ЈКП „Зеленило Београд“ организовало је данас креативну еколошку радионицу за децу „Пролећна ревија моде“ на Сајму хортикултуре.

Настави са читањем

Посетите нас на Сајму хортикултуре

JКП „Зеленило-Београд“ и ове године традиционално учествује на 22. Сајму хортикултуре у Београду. Сајам хортикулутуре „Beoplantfair ће бити одржан у периоду од 06. до 10. априла 2017. на Београдском сајму у хали бр. 3.

Настави са читањем

Вежбање у природи доступно свима

Да су рекреација, вежбање и боравак на ваздуху једни од најважнијих услова за очување физичког и менталног здравља и кондиције, већини је добро познато. Град Београд и ЈКП „Зеленило Београд“ се управо због тога труди да суграђанима вежбање учини лако доступним, без обзира на то у ком делу града живе или бораве.

Настави са читањем

Лепши простор за игру и опуштање у Железнику

Председник општине Чукарица Срђан Коларић обишао је данас ново игралиште у улици Стјепана Супанца код броја 33, у Железнику.

На међублоковској зеленој површини, радници ЈКП „Зеленило - Београд“ извели су опсежне радове на уређењу зелене површине на простору од 2095 м².

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд