Новости

Третирање стабала против болести

Јавно комунално предузеће „Зеленило – Београд” обавештава грађане да ће у ноћи између среде и четвртка- 10. и 11. маја, у улицама Булевар краља Александра и Милана Ракића вршити превентивно  хемијско третирање дрворедних стабала против болести и фолијарну прихрану. Овом приликом биће третирана и заштићена стабла у Бајфордовој шуми и Пионирском парку.

Настави са читањем

Освежен парк Ђирило и Методије

У оквиру пролећног уређења града, радници ЈКП „Зеленило-Београд“, уз подршку Секретаријата за комунално стамбене послове, као и Секретаријата за заштиту животне средине, извршили су рaдове на  додатном уређењу парка Ћирило и Методије. Поред окопавања и орезивања живе ограде, перена и ружа, извршена је и поправка 42 клупе са наслоном, четири клупе без наслона, као и 26 ђубријера.

Настави са читањем

Третирање дрворедних стабала

Јавно комунално предузеће „Зеленило – Београд” обавештава грађане да ће у ноћи између среде и четвртка, 27. и 28. априла, вршити превентивно  хемијско третирање дрворедних стабала против болести,  као и фолијарну прихрану.  Третирање ће се вршити на Новом Београду у улицама Булевар Михајла Пупина, Булевар Зорана Ђинђића, Антифашичке борбе, Шпанских бораца, Нехруова и Душана Вукасовића.

Настави са читањем

Обнавља се дечје игралиште у Митићевој рупи

ЈКП „Зеленило Београд“ започело је радове на санацији игралишта на  зеленој површини на Славији, познатој под називом Митићева рупа.

На тргу који је напрометније место у Београду и једно од ретких на коме се укрштају све три врсте јавног превоза-трамваји, аутобуси и тролејбуси, као и аутомобили, зелена површина између улица Краља Милана, Београдске и Његошеве је права мала зелена оаза, спас од вреве прометних саобраћајница.

Настави са читањем

Едукативни излет на Великом ратном острву

Са доласком пролећа и лепог времена запослени у ЈКП „Зеленилу Београд“ настављају своју дугогодишњу традицију организовања предавања за београдске средњошколце и суденте на Великом ратном острву.

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд